Logo Weverij b200

 

Logo Cordial b200

Hotel de Weverij

Ql lodgings RH zwart zonder ondergrond

De perfecte kerst viert u bij Cordial!

Kerst Hotel de Weverij
De voorpret kan niet lang genoeg zijn. Dus waarom nu niet alvast reserveren voor het kerstdiner?
Bij Cordial houden we graag een plaatsje voor u vrij. Zowel in ons restaurant als in ons hotel. Er zijn diverse mogelijkheden:

Kerstavond
4-gangen diner, € 70,00 per couvert
5-gangen diner, € 85,00 per couvert

1ste en 2de Kerstdag
6-gangen diner, € 115,00 per couvert

Overnachting 1ste en 2de Kerstdag
per 2-persoonkamer incl. ontbijt € 80,00

Kerstmenu

Klik hier om te reserveren.

Jubileum arrangement

20 Jaar Hotel de Weverij en restaurant Cordial. Een mooie mijlpaal waar we trots op zijn. Daarom het Jubileum arrangement, het hele jaar door. Doordeweeks, in het weekend, als lunch of als diner, met of zonder overnachting. Het kan allemaal.

Het Jubileum menu bestaat uit, natuurlijk, een sprankelend aperitief, het is tenslotte feest. Daarna serveren wij u een fantastisch 5-gangen menu en schenken daarbij 4 prachtige glazen wijn. Tafelwater, koffie/thee en lekkernijen maken de feestvreugde compleet. Prijs per couvert € 105,00.

Optimaal genieten van wijn en spijs? Een Jubileum overnachting in ons hotel, inclusief ontbijt bieden wij u aan voor € 30,00 per persoon. Uitsluitend in combinatie met het ‘Jubileum menu’. Reserveer hier.

Restaurant Cordial is de BOB

Cordial is de BobZe liggen in onze kelder op u te wachten. De meest fantastische wijnen, wit, rood, rosé, met of zonder bubbel. En u kunt er nu zorgeloos van genieten. Want Restaurant Cordial is op vrijdagavond de BOB!

Wat houdt het BOB arrangement van Cordial in? U bestelt het exclusieve menu ‘Signature’ (5-gangen diner à € 97,50 per couvert, exclusief drank.) en wij bieden u een gratis overnachting in ons Hotel De Weverij aan. Eventueel uit te breiden met ontbijt (€ 15,00 per persoon). Het BOB arrangement geldt alleen op vrijdagavonden. Reserveren? Dat kan hier.

Speciaal voor onze hotelgasten menu ‘De Verleiding’.

De Verleiding Cordial

Op maandag tot en met donderdag serveren wij het menu ‘De Verleiding’. Dit menu bestaat uit 3 lekkere seizoensgerechten, inclusief amuse en versgebakken brood. De couvertprijs bedraagt € 35,00.

Menu ‘De Verleiding’ kan als diner, maar ook in de vorm van een lunch. Misschien een leuk idee voor een zakelijke afspraak. Klik hier om te reserveren.