Logo Weverij b200

 

Logo Cordial b200

Hotel de Weverij

Ql lodgings RH zwart zonder ondergrond

De perfecte kerst viert u bij Cordial!

Kerst Hotel de Weverij
Met wie viert u dit jaar kerst? Met uw partner knus genietend van elkaar. Met familie rond een grote tafel herinneringen ophalen. Of met vrienden lekker ontspannen bijkletsen. Door een uitgekiende indeling kan het bij restaurant Cordial allemaal.

Dus als u voor het gezelschap zorgt, dan doen wij de rest. Een prachtig gedecoreerd restaurant, feestelijk gedekte tafels, verfijnde gerechten en mooie wijnen. Samen met u vormen we de perfecte kerst.Wij serveren zowel op 1ste als op 2de kerstdag een 6-gangen menu, prijs per couvert € 115,00.

Kerstmenu 2017

 

Geniet optimaal van onze fantastische wijnen en boek tegen een kleine vergoeding een Luxe Kamer in Hotel de Weverij. Prijs per 2-persoonskamer € 80,00 inclusief ontbijt. Reserveren kan hier.

Restaurant Cordial is de BOB

Cordial is de BobZe liggen in onze kelder op u te wachten. De meest fantastische wijnen, wit, rood, rosé, met of zonder bubbel. En u kunt er nu zorgeloos van genieten. Want Restaurant Cordial is op vrijdagavond de BOB!

Wat houdt het BOB arrangement van Cordial in? U bestelt het exclusieve menu ‘Signature’ (5-gangen diner à € 95,00 per couvert) en wij bieden u een gratis overnachting in ons Hotel De Weverij aan. Eventueel uit te breiden met ontbijt (€ 15,00 per persoon). Het BOB arrangement geldt alleen op vrijdagavonden. Reserveren? Dat kan hier.

Speciaal voor onze hotelgasten menu ‘De Verleiding’.

De Verleiding Cordial

Op maandag tot en met donderdag serveren wij speciaal voor onze hotelgasten menu ‘De Verleiding’. Dit menu bestaat uit 3 lekkere seizoensgerechten, inclusief amuse en versgebakken brood. De couvertprijs bedraagt € 35,00.

Menu ‘De Verleiding’ kan als diner, maar ook in de vorm van een lunch. Misschien ook een leuk idee voor een zakelijke afspraak. Klik hier om te reserveren.